El proper divendres 23 de Març de 2012, a les 17:30 tindrà lloc la trobada d'aquest mes d'Entre Mares.
“Cuina energètica per a mares i nadons” a
càrrec de Rebeca Honrubia, especialista en cuina terapèutica, amb la
col·laboració de la Cooperativa La Magrana Vallessana.
Aquesta activitat està especialment dirigida a famílies amb nadons i a dones embarassades.
Us hi esperem al Centre Cívic Nord (Cr. Lledoner, 6)
ehhhhhh q nadie me cuenta q tal fue???
ResponEliminaAl taller vam ser poques mares, però la Rebeca ens va fer una explicació molt i molt detallada i enriquidora.
ResponEliminaA títol d'exemple us comparteixo la recepta d'un batut per a prendre a primera hora del matí.
Fer bullir 3 minuts a foc fort l'equivalent a 1 tassa de cerelas i 7 d'aigua. Deixar-ho durant 3 hores que vagi fent xup-xup a foc lent (podem posar-hi un difusor). Hi podem afegir una mica de sal, canyella o pell de llimona.
Si ho passem pel passa-purés ens queda un batut amb molt d'aliment.
Per a endolcir-ho podem posar-hi una mica de melaza.
Els cereals poden ser variats arròs, cibada .... i si són de cultiu ecològic, molt millor !! (els podem trobar a la Coperativa La Magrana)
http://lamagranavallesana.blogspot.com.es/
www.cocinaterapeutica.com
Moltes gràcies per fer-nos passar una agradable estona.