dimarts, 29 de gener del 2013

Trobada de mares en suport a la iniciativa Correx2 el proper dia 3 de Febrer

Trobada de mares en suport a la iniciativa Correx2

Fa uns mesos, un grup de mares sota el nom “Mares que corren” ens vam proposar participar a la Mitja Marató de Granollers corrent amb els nostres nadons. El fet que són molts petits i que moltes de nosaltres ens hem incorporat al món laboral ens ha dificultat entrenar com cal per assolir aquest repte.

Amb tot, no ens donem per vençudes i volem ser presents a un esdeveniment esportiu de la ciutat com aquest amb els nostres nadons. Per això, ens hem posat en contacte amb els organitzadors de Correx2 i hem decidit unir-nos a aquesta iniciativa. 

Com? Doncs molt fàcil! Veniu amb els vostres nadons el dia de la Mitja, diumenge 3 de febrer, a les 10h, a l’Avinguda de Sant Esteve, núm. 77 (davant del Mercadona) i ens farem una gran fotografia totes juntes. I evidentment, és indispensable portar el mocador de Correx2.

Podeu venir preparades per córrer (si esteu inscrites al Quart o la Mitja), per caminar, amb portanadons, amb cotxet,... com vulgueu, però amb el mocador ben a la vista! Volem que sigui una fotografia ben bonica i original que serveixi per fer visible que Corremx2!

A més, aquesta trobada pot ser el primer contacte entre les mares que estiguem interessades a organitzar activitats amb els nostres fills relacionades amb l’esport o la natura: altres curses, caminades... i que alhora puguin donin suport a alguna causa com aquesta. 

Per dur a terme aquesta activitat han col·laborat en la difusió Entre Mares i Mares d’Orient, de Granollers, Espai Nadó, de Les Franqueses del Vallès, i Mama Lloca, botiga i centre d’acompanyament de maternitat i criança de Mollet del Vallès.



Recordatori:
Ø  Trobada de mares en suport a la iniciativa Correx2
Ø  Quan: diumenge, dia 3 de febrer, a les 10h
Ø  On: Avinguda de Sant Esteve, núm. 77 (davant del Mercadona)

Llocs on podeu trobar el mocador: la Gralla, l’Aire Esports, Les Herbes del Portalet, l'Encant Sushi-Bar de la Porxada. Divendres i dissabte al matí hi haurà una parada de Correx2 davant del Museu de Granollers; i dissabte a la tarda a la plaça Perpinyà. També trobareu una parada divendres i dissabte durant tot el dia a Roca Umbert. Fàbrica de les Arts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada