diumenge, 28 d’abril del 2013

Resum activitat 19 de març: Fotografia Vivencial

En la sessió del dimarts 19 de març vam estar acompanyades per la fotògrafa Raquel Banchio (www.raquelbanchio.com).

Va començar la sessió dient que les fotos són molt importants per les persones ja que és una manera de com ens veuen. Ens va recalcar que els nens demanen veure fotos de quan els seus pares eren petits per saber més de nosaltres.

Ens va remarcar molt que una foto és bona quan aquella imatge té sentiment, que quan la mires et fa recordar i que la qualitat és un a més a més, en el fons és no té massa importància.
Fer fotos de detalls, imatges que et recordin algun fet, fotos de nosaltres mateixes, són imatges que ens va recalcar que no oblidéssim de fer. Podem utilitzar els disparadors automàtics, amb els quals podrem obtenir imatges de com vivim el dia a dia.
 
 

Per poder fer fotos als nostres infants, ens va recomanar que som nosaltres els que ens hem de moure per fer la foto, que no els ho demanem a ells.

Una petita recomanació que ens va fer: "si als nens no els agrada que els facin fotos, deixeu-los la càmera perquè siguin ells els fotògrafs" és una bona manera de que els torni a agradar.
 
Aquests són els punts principals per a poder tenir una fotografia vivencial, que ens serveixi de record. Tots els aspectes tècnics, com enquadrar en un dels terços, buscar llum natural i d'altres són afegits. No té importància que sigui una foto borrosa, potser ens transmetrà molt !
 
Per a poder guardar i/o fer àlbums familiars, ens va recomanar escollir cada setmana com a màxim 2 fotografies representatives, aquestes les guardem i al final de l'any ja tenim la selecció feta.
 
 
 
Des d'aquí volem tornar a donar les gràcies a la Raquel per les fotos que ens va fer en el concert solidari, per la seva publicació del llibre "Fotografia Vivencial para papás y mamás" (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200962581493502&set=a.1149697149349.2023861.1435224415&type=1&theater) i a tots els assistents a la sessió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada