dilluns, 17 de novembre del 2014

Resum de l'activitat de dimarts 11 de novembre: Taller de música per a embarassades


El passat dimarts 11 de novembre, la Gema Maria Navarro, directora de l'escola de música Combo, ens va a apropar als beneficis de la música per a dones embarassades. Les assistents a aquest taller, van poder gaudir i sentir el seu embaràs d'una manera especial gràcies a aquesta experiència musical.


La música està present en les nostres vides, i sense que ens donem compte ens arriba a provocar sentiments i emocions que ens mouen al nostre interior. És tan poderosa, que en molts moments de la nostra vida ens ajuda i ens acompanya. Ens arriba a alegrar quan estem tristos, ens pot omplir de melancolia en moments de tristesa, o omplir d’energia en moments de decepció o desànim. La música influeix al ésser humà encara abans de néixer, ja que les sensacions que la mare tingui al sentir una cançó, el seu batec del cor i sobretot la seva veu, seran les primeres experiències sonores i musicals del nadó. 

L’aparell auditiu del nadó, està format a partir del quart mes d’embaràs. A partir d’aquest moment, s’anirà familiaritzant amb els sons del seu voltant, ja que a dins de la mare està immers en un univers sonor. L’aparell auditiu del nadó és independent del de la mare, i és l’únic sentit que pot donar-li alguna pista de l’exterior. La primera experiència musical del nadó la tindrà en el lloc més càlid del món que és a dins de la seva mare, a través del seu propi aparell auditiu, les vibracions que anirà percebent des del cos de la mare, per el líquid amniòtic o els ossos de la mare... A més a més perquè un so comenci a tenir significat per al nadó, ha de transmetre-li una sensació plaent la seva mare. 

Aquí us deixem un recull de fotos del taller:






Estem molt contentes de la col·laboració de la Gema i esperem poder-nos retrobar ben aviat. Moltes gràcies a totes les famílies que vau poder compartir amb nosaltres aquesta tarda.

Us animem a continuar gaudint d'aquesta experiència musical a l'escola de música Combo:







Segueix-nos a: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada