divendres, 26 de desembre del 2014

4art concert familiar

In Crescendo protagonista del quart concert per a la investigació del càncer infantil organitzat per Entre Mares
El proper dissabte 7 de febrer Entre Mares presenta In Crescendo al quart concert especial a benefici de la investigació del càncer infantil. El grup vocal guanyador del concurs Oh happy day! de Televisió de Catalunya estarà a la NauB1 de Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers.

Entre Mares organitza un concert solidari, des de l’any 2012, per contribuir a la investigació del càncer infantil i recordar a la Maria que va marxar abans de fer els dos anys i mig a jugar amb les estrelles, el sol i la lluna.

Fins ara hem entregat al Laboratori d’Investigació del Càncer Infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu 9.198,76 euros i volem continuar sumant aportacions per vèncer el cáncer infantil. La primera edició del concert solidari va tenir d’artista a Damaris Gelabert (2012), el segon concert va tenir a The Penguins, banda catalana de música jamaicana (2013), el tercer ens van acompanyar El Pot Petit (2014). In Crescendo serà el grup protagonista del concert de 2015, a qui agraïm moltíssim la seva col·laboració.


Entre Mares presenta: In Crescendo



Dissabte 7 de febrer a les 17.30 h a la sala NauB1 de Roca Umbert Fàbrica de les Arts

Entrada: 6 euros anticipada i 10 a taquilla, menors de 2 anys gratüit. Donatius destinats al laboratori de l’Hospital sant Joan de Déu

Venda anticipada a BABY BOOM (c. Santa Apol·lònia, 3) Escarabat bum bum (c. Torres i Bages, 7). Venda d’entrades per internet: www.facebook.com/EntremaresdeGranollers



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada