diumenge, 31 de gener de 2016

Entre Mares recull 11.285,85 € per al Laboratori d’Investigació del càncer infantil de l’Hospital de Sant Joan de Déu

Les bombolles grans, màgiques i plenes d’il·lusió que crea Pep Bou han captivat a les 800 persones que van exhaurir les entrades per assistir al cinquè espectacle solidari que organitza Entre Mares.
Foto: Betiana Cutrona
La Nau B1 de Roca Umbert Fàbrica de les Arts ha tornat a ser l’espai de trobada per una tarda de solidaritat i d’esperança.
Enguany l’aportació econòmica que ENTRE MARES lliurarà, properament, a l’Hospital Sant Joan de Déu és d’un import d’11.285,85 euros. Una importantíssima xifra assolida gràcies a les aportacions de les entrades i dels nombrosos patrocinadors i col·laboradors. Aquest 2016 s’han sumat a l’espectacle solidari d’Entre Mares les següents empreses patrocinadores: La Caixa, La Perla, La Mútua, Audens Food, Llorens gmr, Kh7, Arderiu, Fagom, El Petit Princep i Viena. AMB EL SUPORT DE: Ajuntament de Granollers, Baby boom, Tickets, Escarabat bum bum, Papers Robert, Puigdomènech, El 9nou, Colecciona momentos.

L’entitat granollerina organitza un concert solidari, des de l’any 2012, per aportar diners a la investigació del càncer infantil i recordar a la Maria que va marxar als dos anys i cinc mesos a jugar amb les estrelles, el sol i la lluna. Sumant les aportacions obtingudes amb l’organització dels concerts anuals l’associació Entre Mares ha aportat al Laboratori d’Investigació del Càncer Infantil de l’Hospital de Sant Joan de Déu un total de 26.854,77 €. Desglossat de la següent manera; cinquè espectacle, Pep Bou (11.285,85 €); quart concert, In Crescendo (6.370,16 €); tercer concert solidari, El Pot Petit (3.551,61); segon concert solidari The Penguins (2.929,70 €) i el primer concert (2.717,45 €) que va tenir a la Dàmaris Gelabert de protagonista.

Després d’aquest cinquè espectacle ENTRE MARES vol agraïr molt especialment el suport i l’ajut de milers de persones, que comprant l’entrada en algun d’aquests cinc espectacles, han contribuït a arribar fins aquí. Públic, artistes, patrocinadors i col·laboradors... gràcies a tothom.   


Cada any es diagnostiquen a Espanya uns 1.200 nous casos de càncer a nens i joves. Malgrat que, afortunadament, aquesta incidència és molt inferior al càncer d’adults, el gran impacte personal, familiar i social del càncer en el nen i en el jove supera en escreix la seva importància numèrica. L’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, gràcies a l’altíssima especialització dels seus professionals, a la col·laboració amb centres internacionals de referència i al seu compromís amb la recerca, ofereix actualment els millors tractaments disponibles en oncologia infantil, en el marc d’una atenció global i interdisciplinar del nen o del jove amb càncer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada