divendres, 20 de juliol del 2018

FINAL DE CURS

Hola a totes, 

Ja hem acabat el curs, i ho hem fet amb una bona festa amb ballaruca i berenar. 

I ara toca començar a pensar en el proper curs, entremig de piscinetes, platges, sol, casals, jornades intensives i vacances.

Us volem informar que hi haurà diversos canvis de cara el proper curs i que com sempre totes les mares que vulgueu col·laborar en la organització de l'associació sereu benvingudes. Entre totes farem EntreMares!!!!


Pel proper curs deixarem de fer les activitats al centre cívic nord, que sempre ens han acollit sempre amb moltes ganes i ens han facilitat tot allò que els hi hem demanat.  Aquest any ens apropem una miqueta més al centre de Granollers i canviem la nostra "seu" al gimnàs de l'escola Salvador Llobet!!!!

A més a més, signarem un conveni amb l'Ajuntament que ens permetrà fer coses a Granollers, tenir una subvenció i estar més present en alguns òrgans de participació de l'ajuntament referents a la primera infància.

Tot això ens ha obligat a actualitzar tota la paperassa legal de l'entitat i ara ja som una entitat registrada correctament a l'Ajuntament i a la Generalitat. Ho tenim tot en ordre!!!

Canviarem els formats dels taller i xerrades, i els dies. No farem una trobada mensual fixe com fins ara, sinó que farem activitats diverses i més aleatòries relacionades amb esdeveniments concrets de la ciutat (el Nadal, el Carnestoltes, la tria d'escoles, l'estiu, etc). Ja ho anireu veient!

En fi, que encara que canviem, seguim aquí fent coses per passar el temps amb els nostres fills i filles, per aprendre a entendre'ls a ells i a nosaltres, a cuidar-los amb amor, respecte i amb humor!!! Allò que deia en Carles Capdevila!!!!!

Bon estiu i fins el setembre!!!!!!
 
 
L'equip d'EntreMares

1 comentari: