dijous, 17 de gener del 2019

Cantem i ballem per fer front al càncer infantil


Ens preparem ja pel 9è concert solidari!!!! 

Si vols col·laborar, ja ho saps!!!

Recaptar fons per a la investigació del càncer infantil que porta a terme el Laboratori d’Investigació del Càncer Infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu. Aquest és l’objectiu dels concerts solidaris per a nens i nenes que l’entitat organitza des de l’any 2012.
Entre Mares volem contribuir a la investigació del càncer infantil i per aquest motiu organitzem aquests concerts especials perquè recordem a la Maria que va marxar abans de fer els dos anys i mig a jugar amb les estrelles, el sol i la lluna.
Nosaltres la recordem i amb la música i les cançons ballem junts per aconseguir avançar en la investigació del càncer infantil.

Artistes i grups que han col·laborat amb el nostre objectiu:

Roger Canals, Roigé (2018)
Strombers (2017)
Pep Bou (2016)
In Crescendo (2015)
El Pot Petit (2014)
The Penguins (2013)
Dàmaris Gelabert (2012)
Amb el vostre ajut, el 2019 volem continuar sumant aportacions per a la investigació del càncer infantil


Fins ara hem entregat al Laboratori d’Investigació del Càncer Infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu 41.785,49 euros
Sumant les aportacions obtingudes amb l’organització dels concerts solidari l’associació Entre Mares ha aportat al Laboratori d’Investigació del Càncer Infantil de l’Hospital de Sant Joan de Déu un total de 41.785,73 €. Desglossat de la següent manera: setè concert solidari, amb Roger Canals, Roigé (8.093,24 €); sisè concert, Strombers (6.837,72 €); cinquè espectacle, Pep Bou (11.285,85 €); quart concert solidari, In Crescendo (6.370,16 €); tercer concert solidari, El Pot Petit (3.551,61 €), segon concert solidari The Penguins (2.929,70 €) i el primer concert (2.717,45 €) que va tenir a la Dàmaris Gelabert de protagonista.
Cada any es diagnostiquen a Espanya uns 900 nous casos de càncer a nens i joves. Malgrat que, afortunadament, aquesta incidència és molt inferior al càncer d’adults, el gran impacte personal, familiar i social del càncer en el nen i en el jove supera en escreix la seva importància numèrica. L’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, gràcies a l’altíssima especialització dels seus professionals, a la col·laboració amb centres internacionals de referència i al seu compromís amb la recerca, ofereix actualment els millors tractaments disponibles en oncologia infantil, en el marc d’una atenció global i interdisciplinar del nen o del jove amb càncer.

Durant aquests anys hem tingut els següents patrocinadors:

Obra Social La Caixa
Baby Boom, moda gamberra
Tickets ClubbingCity.com
La Perla, productes alimentaris
Llorens/gmr, gestor de material reciclable
Audens Food
KH7
La Mútua
Fagom
Oxa
Escola bressol Xerric Xerrac
Escola bressol Els Barrufets
Escola bressol El Petit Príncep
Escola bressol Pinotxo
Carns i embotits Sangrà
COI Clínica Dental
Viena
Paper Robert
Pastisseria Puigdomènech
Maria Ángeles Paredes, osteopatia

Amb el suport:
Ajuntament de Granollers
Nau B1 Roca Umbert Fàbrica de les Arts
Gràcies a tothom que ho fa possible!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada