dimarts, 8 d’abril del 2014

Parlem amb l'Helena, membre d'El Pot Petit!

Què vau pensar quan un grup de mares d’Entremares us va fer la proposta fa uns mesos en un concert que fèieu prop de Vilafranca del Penedès?
Normalment amb en Siddartha (el meu company) sempre parlem i debatem les coses abans de decidir-les, en aquest cas no va fer falta, en el moment que ens van fer la proposta no va caler parlar-ho, de seguida vam dir que sí. Ens van explicar la causa i el perquè d'aquesta actuació benèfica i no ho vam dubtar ni un segon. A més a més, el detall de venir fins a Font-Rubí a veure'ns i parlar amb nosaltres, ens va semblar molt bonic!!! 

Teniu alguna altra experiència en actuacions de caràcter benèfic?
Sí, hi tant!!! Intentem cada any fer-ne alguna. Ens agrada ajudar de la manera que sabem fer i contribuir amb causes que valen la pena o amb les que creiem.  

És la primera vegada que actueu a Granollers?
Doncs sí! I ens fa molta il·lusió, nosaltres som de l'Alt Empordà i allà ens coneixen molt! Mica en mica anem ampliant territori. Hem estat a pobles i ciutats del voltant com Sabadell, Barcelona, Cerdanyola, Arenys de Mar,... Però a Granollers no! Així que ens fa molta il·lusió estrenar-nos!



Fa pocs dies heu celebrat el vostre quart aniversari. Felicitats! Quin és el balanç professional que feu d’aquests primers 4 anys de vida?
Moltes gràcies!!! Sí, de fet fa un xic més que vam començar, però són quatre anys des que la companyia és professional, des de que vam decidir posar-nos-hi més seriosament i ocupar gran part de les nostres vides a aquest projecte que ens estimem tant! 
Tot i que com a companyia hem "nascut" en un moment complicat en el sector de la cultura (com en molts d'altres) i les coses no són gens fàcils, la veritat és que tot ens ha anat molt bé! Fa dos anys que tenim un cd propi que ens ha donat moltíssimes alegries, hem creat dos espectacles d'animació i un de contes, hem actuat a moltíssims pobles i ciutats, ens han seleccionat per actuar a la Mostra d'Igualada (Fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics), a l'Acustiqueta de Figueres, hem anat fins a Brussel·les i Luxemburg... Hem treballat molt i posat molt esforç en fer les coses molt bé i ha valgut molt la pena. 

Quan es decideix el repertori que toqueu en un concert?
Els nostres concerts també són alhora espectacle, hi ha un fil conductor i cada cançó té un perquè i una història al darrere. Per tant el repertori es decideix segons l'espectacle que fem. Això sí, si ens demanen alguna cançó en especial sempre l'intentem fer, i ara ja... n'hi ha que no poden faltar com una de les estrelles del Pot Petit "El cuc poruc". 

Ja heu escolli les cançons que tocareu a Granollers?
Sii! :) Com et dèia les cançons composen l'història de l'espectacle, la història d'en Pau i la Jana que vivien dins un Pot Petit i un bon dia per art de màgia van sortir-ne i vam començar a explicar a tots els nens i nenes totes les històries i coses divertides que els passaven a dins el Pot! Perquè allà dins hi tenen uns amics molt especials i amb els que s'ho passen molt bé que els nens i nenes coneixeran, un cuc molt poruc, un esquimal que li agrada molt viatjar, en Jou el cowboy,...  

El públic infantil és més o menys exigent que l’adult?
No sé si més exigent que l'adult però és més sincer. El públic infantil no tenen tants prejudicis com nosaltres els adults i per tant si no els hi agrada una cosa, s'aixequen i marxen, o bé no tindran problemes en dir-t'ho. Nosaltres som molt exigents alhora de crear espectacles pel públic infantil, perquè estem d'alguna manera formant els espectadors del futur i això és una gran responsabilitat. 

A Granollers no només sereu el Pot Petit, sinó que us acompanyarà la Melmelada Band. Quants músic són? Quins instruments podrem escoltar?
La Melmelada band són els músics amb més bon gust que hi ha! jeje! Anirem amb un bateria, un baixista, en Pau que toca la guitarra i canta, la Jana que canta i fa percussions petites i una titellaire i també cantant. 

Esperem que sigui una gran festa i que ens ho passem d'allò més bé!!!! :) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada