dilluns, 11 de març del 2013

Entre Mares. NOTA DE PREMSA Granollers 7 de març de 2013




Cantem i ballem contra el càncer infantil

 
Recaptar fons per a la investigació del càncer infantil que porta a terme el Laboratori d’Investigació del Càncer Infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu. Aquest és l’objectiu del concert benèfic, per a nens i nenes de 0 a 10 anys, que protagonitzarà The Penguins, banda catalana de música jamaicana integrada per 12 músics, que presenta Reggae per xics aquest dissabte 16 de març a les 17.30 h a la Nau B1 de Roca Umbert de Granollers (avda. Prat de la Riba, 77).
 
El grup Entre Mares vol contribuir a la investigació del càncer infantil i per aquest motiu organitza aquest concert especial perquè recordem a la Maria va marxar abans de fer els dos anys i mig a jugar amb les estrelles, el sol i la lluna. Nosaltres la recordem i amb la música i les cançons ballarem junts per aconseguir avançar en l’investigació del càncer infantil.

Un concert vinculat amb la campanya correx2

El grup entre Mares ja va organitzar l’any passat el primer concert solidari,  en el qual es van recollir prop de 3.000 € destinats a la investigació del càncer infantil. Un concert que va ser l’embrió de la campanya correx2, que s’ha vinculat amb la Mitja Marató de Granollers i que va aconseguir amb la venda de mocadors recollir 38.163,79 €, destinats a la investigació del càncer infantil. Concretament, aquests diners s’han destinat a accelerar un projecte que investiga el neuroblastoma (un dels tumors pediàtrics més freqüents). Aquest segon concert solidari té la mateixa finalitat que la campanya correx2: destinar els fons al Laboratori d’Investigació del Càncer Infantil de Sant Joan de Déu. 

Durant la roda de premsa de presentació s’ha fet el sorteig del concurs fotogràfic correx2, i han resultat guanyadors els números: 201, 097 i 126, amb el 1r, 2n i 3r premi respectivament. Correx2 es posarà en contacte amb els guanyadors.

Venda d’entrades
La venda anticipada d’entrades: 5 euros, anticipada, 6 €, el mateix dia. Els nens i nenes menors de 3 anys gratuït. L’aforament està limitat a 600 persones.
·         L’encant, sushibar take away (Pl. Porxada, 32)
·         Otto Kids (c. Nou, 29)
·         Escarabat BUM BUM (c. Torras i Bages, 7)
 
Tots els donatius recollits de la venda d’entrades del concert s’ingressaran al número de compte del Laboratori d’Investigació del Càncer Infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu: 2100-3887-01-0200046321.
 
Cada any es diagnostiquen a Espanya uns 900 nous casos de càncer a nens i joves. Malgrat que, afortunadament, aquesta incidència és molt inferior al càncer d’adults, el gran impacte personal, familiar i social del càncer en el nen i en el jove supera en escreix la seva importància numèrica. L’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, gràcies a l’altíssima especialització dels seus professionals, a la col·laboració amb centres internacionals de referència i al seu compromís amb la recerca, ofereix actualment els millors tractaments disponibles en oncologia infantil, en el marc d’una atenció global i interdisciplinar del nen o del jove amb càncer. 

Entre Mares és un grup de criança respectuosa que dóna suport a la lactància materna. El grup va ser creat el desembre de 2009 i es troba el segon i últim dimarts de cada mes a les 17.30 h al Centre Cívic Nord, on es fan tallers, xerrades i jocs amb la canalla. Tothom hi és benvingut!
 

 
Adjuntem el cartell del concert i un parell de fotografies de la presentació del concert a la Nau B1




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada