divendres, 1 de març del 2013

Resum Activitat del 26 de Febrer: Quina escola Triem?



L'última sessió del dia 26 va ser una taula rodona per ajudar a aquelles famílies que aquest any han de portar els seus fills per primera vegada a l'escola. 



Sota el títol "Quina escola triem?" ens van acompanyar la Joana i l'Helena de l'escola concertada el Ginebró, la Marta i l'Eulàlia de la nova proposta d'una escola lliure "la Llavor" que estarà ubicada a les Franqueses i de l'Anna de l'escola el Lledoner.

Primer de tot cadascuna ens van explicar a grans trets el funcionament del seu centre i el seu projecte educatiu per tenir un xic d'idea com està plantejat un centre concertat, un centre no reglat i una escola pública d'autoaprenentatge.



Després es va obrir el debat en el qual es van resoldre totes aquelles inquietuds que un té quan s'ha d'escollir escola.



Una de les coses que es va remarcar molt va ser que per saber si es connecta amb un centre o no es vagi un dia a la sortida de les classes i s'observi si realment es aquella escola la que es vol pel nostre fill i l'altra va ser que es posi en primera opció el centre que realment es vol i no aquell que pot un pensar que hi ha possibilitats d'entrar.

També van recomanar que es vagi a les jornades de portes obertes i que es preguntin tots els dubtes que es tinguin.


Per a totes aquelles famílies que aquest any heu de fer pre-inscripcions, MOLTA SORT!!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada