dijous, 21 de març de 2013

Entre Mares. NOTA DE PREMSA Granollers 19 de març de 20133.000 euros per a la investigació del càncer infantil

L’Associació Entre Mares farà entrega al Laboratori d’Investigació del Càncer Infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu 2929,70 euros. Aquesta és la xifra total de la recaptació del concert solidari celebrat dissabte 16 de març a la Nau B1 de Roca Umbert de Granollers.
Amb el ritme reggae The Penguins va oferir una hora d’espectacle amb la seva música jamaicana amb Reggae per xics, a 800 persones, nens i nenes, pares i mares, avis, àvies, tiets i tietes… Un autèntic ple absolut que va solidaritzar-se amb la crida feta per l’entitat Entre Mares, que per segona vegada organitzava un concert molt especial per recordar a la Maria, que va marxar abans de fer els dos anys i mig a jugar amb les estrelles, el sol i la lluna. 

Tots els donatius recollits de la venda d’entrades del concert s’ingressaran al número de compte del Laboratori d’Investigació del Càncer Infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu: 2100-3887-01-0200046321.
Un concert vinculat amb la campanya correx2
L’entitat Entre Mares ja va organitzar l’any passat el primer concert solidari,  en el qual es van recollir prop de 3.000 € destinats a la investigació del càncer infantil. Un concert que va ser l’embrió de la campanya correx2, que s’ha vinculat amb la Mitja Marató de Granollers i que va aconseguir amb la venda de mocadors recollir 38.163,79 €. Aquests diners ja tenen el seu destí:  accelerar un projecte que investiga el neuroblastoma (un dels tumors pediàtrics més freqüents). 

Cada any es diagnostiquen a Espanya uns 900 nous casos de càncer a nens i joves. Malgrat que, afortunadament, aquesta incidència és molt inferior al càncer d’adults, el gran impacte personal, familiar i social del càncer en el nen i en el jove supera en escreix la seva importància numèrica. L’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, gràcies a l’altíssima especialització dels seus professionals, a la col·laboració amb centres internacionals de referència i al seu compromís amb la recerca, ofereix actualment els millors tractaments disponibles en oncologia infantil, en el marc d’una atenció global i interdisciplinar del nen o del jove amb càncer.
Entre Mares és un grup de criança respectuosa que dóna suport a la lactància materna. Es va ser creat el desembre de 2009 i es troba el segon i últim dimarts de cada mes a les 17.30 h al Centre Cívic Nord, on es fan tallers, xerrades i jocs amb la canalla. Tothom hi és benvingut!

Us adjuntem algunes fantàstiques  imatges de Raquel Banchio !
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada