dilluns, 13 de maig del 2013

Activitat 14 de maig de 2013
 
El proper dimarts 14 de maig a les 17:30h al Centre Cívic Granollers Nord, l'Associació Entre Mares us convida al següent taller:

SALUT BUCAL INFANTIL

Sessió amb Dra. Camila Palma Portaro, Odontopediatra, Profesora Titular del Master de Odontopediatria de la UB (www.odontologiaparabebes.com).

Podrem resoldre dubtes com:

A quina edat han de començar a rentar-se les dents? Cal utilitzar dentrífic i/o elixir bucal? Cal netejar les dents del lactant? Com ha de ser la primera visita al dentista? Amb quina freqüència? Què fem si apareix una càries a les dents de llet?  A quina edat cauen les dents? Aliments i/o begudes a evitar? És convenient la fluoració?

Una reflexió que ens proposa l'ortopediatra:

Fa dècades es pensava que la càries eren inevitable i per això es va convertir en la malaltia crònica més prevalent al món.
Avui en dia, se sap que la càries és una malaltia 100% prevenible si els pares coneixen els factors de risc que l'ocasionen i aconsegueixen uns bons hàbits de salut bucal des de nadons.

Aquest taller oferirà eines perquè els vostres fills no passin pel que nosaltres hem passat al dentista i tinguin una boca sana no només de nens sinó, molt més important, d'adults.



També visitarem l'exposició Cuida't les dents : http://www.diba.es/salutpublica/exposicio_dents


L'activitat és totalment gratuïta i oberta a tothom, tot i que us recomanem que us apunteu a l'event que tenim creat al facebook:

https://www.facebook.com/events/176828015808883/


Us hi esperem a tots !!

Activitat que es realitzarà al Centre Cívic Granollers Nord (C/ Lledoner, 6)





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada